Jedinstvene i sofisticirane burme su naš zaštitni znak.  Dobro došli u Zlataru Babić i naše zajedničko putovanje kroz burme.

Burme su inače najstarije obeležje braka, prave se ručno i mašinski, u kombinaciji sa dragim kamenjem. Mogu biti od belog, žutog i crvenog zlata, ali burme mogu takođe biti izrađene i kombinovanjem ove tri legure. Kada su burme u pitanju, ne postoji strogo pravilo vezano za nošenje burme, ali postoji simbolika.

Burme kolekcija SPRING >>>

Burme kolekcija LOVE >>>

Burme kolekcija ROYAL >>>

Burme kolekcija VINTAGE >>>

Zlatne burme

Cene su izražene u dinarima i podrazumevaju jedan par burmi

Stari Egipćani su verovali, da ljubav krunisana brakom i obeležena burmama, traje večno. Ne bez razloga, nosimo burme na domalom prstu, jer tada se još verovalo da vena koja teče kroz taj prst vodi ravno u srce, u sam izvor ljubavi i strasti. Verovalo se i da burme koje se isto vreme stave na ruke, vezuju te dve osobe zauvek. Mi smo tu da neraskidivu vezu učinimo još jačom i lepšom. Čist luksuz izgleda burmi, stvoren je kombinacijom plemenitih i inovativnih materijala, koji daju glamur i uzbudljiv stil, koji kada su burme u pitanju spaja klasično i savremeno.

Burme se proizvode

u raznim kombinacijama zlata i brilijanata. Sa unutrašnje strane burme mogu biti ravne, poluokrugle ili anatomske, u odnosu na poprečni presek a svi modeli burmi mogu biti diskretno matirani, dijamantizirani ili sjajni. Po vašoj želji, specifične porudžbine burmi se rade sa zadovoljstvom. Na Vama je da izaberete. Budite jedinstveni u izboru, osmišljavanju, kreiranju Vašeg nakita. Burma je simbol ljubavi, i tokom celog života ulepšava Vaše ruke.

Prema tradiciji zlatne burme

su simbol ljubavi. Burma se nosi ceo život tako da ona mora biti lepa, udobna i kvalitetna. U Zlatari Babić ručno izrađujemo i prodajemo burme po veoma povoljnim cenama. Naša zlatara vam može po želji i zamisli od vašeg ili našeg zlata, kreirati samo vaše unikatne burme ili bilo koji drugi komad nakita. Vaša, Zlatara Babić Beograd.

Burme od belog zlata

Legure zlata i nikla se najčešće koriste za izradu zlatnog prstenja i burmi. Cene burmi zavise od vrste materijala od kojih se izrađuju. Burme su obeležje ljubavi za čitav život i moraju biti unikatne i posebne.

Zlato od kojeg se izrađuju burme je uglavnom četrnaestokaratno. U kombinaciji sa brilijantima, dragim kamenjem ili cirkonima. Izradjujemo burme prema Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Vaše burme ćemo napraviti u dogovoru sa Vama. Želeli bismo da podelimo sa Vama naše iskustvo i umeće i da za Vas napravimo samo najbolje. Uverite se zašto smo među najboljima. Dobrodošli u Zlataru Babić.

– Naša kolekcija  sadrži preko sto modela izuzetnih burmi
Burme po veoma povoljnim cenama
– Graviramo burme ručno po vašoj želji i nacrtu
– Posvetite dovoljno vremena za izbor Vaših burmi i uživajte u tome!